Селечка Планина, марш „Томе Темелкоски - Влечкарот“

15 Apr 05:00 - 21:00 15 Apr 05:00 - 21:00 - Prilep Prilep
Planinarski Dom Tome Temelkoski Planinarski Dom Tome Temelkoski
На ред е Селечка Планина со нејзините убавини. За прв пат се приклучуваме кон акцијата на пријателите од П.К.Мамути Прилеп, кои по втор пат го организираат овој марш Томе...   More info

Momata Rock Trail 2018

20 May 10:00 - 16:00 20 May 10:00 - 16:00 - Prilep Prilep
Селечка Планина Селечка Планина
Четврто издание на веќе етаблираната планинска трка со среднодолжински профил, Momata Rock Trail, која на 20 мај, 2018 година ќе ги пречека своите верни и со зголемувачки интензи   More info

ПИВОФЕСТ 2018

12 Jul 00:00 - 15 Jul 23:59 12 Jul 00:00 - 15 Jul 23:59 - Prilep Prilep
Skara Stojce Skara Stojce
PIVOFEST...   More info


© 2018 Siguez