Singing for diversity

14 Mar 17:00 - 15 Mar 20:00 14 Mar 17:00 - 15 Mar 20:00 - Kumanovo Kumanovo
MultiКулти Mладински Центар / Qendër Rinore MultiКулти Mладински Центар / Qendër Rinore
On 14th and 15th of March from 17:00 to 20:00, we will gather musicians, lyricist and singers to compose a song about Happiness . The genre of music is completely open, and the...   More info

Darko and The Stitch - Acoustic Sessions

18 Mar 21:00 - 19 Mar 00:00 18 Mar 21:00 - 19 Mar 00:00 - Kumanovo Kumanovo
Kashmir - Rock 'N' Roll Bar Kashmir - Rock 'N' Roll Bar
Моли се за пажњу, моли се за пажњу .... После кратак одмор, враќамо се поново у недељу с'с акустични сесие. Дарко е спреман, Нешо е спреман ... ви до куде сте...   More info

Предавања - Основи на планинарење - 2/2

20 Mar 19:00 - 20:30 20 Mar 19:00 - 20:30 - Kumanovo Kumanovo
Gimnazija Goce Delcev Kumanovo Gimnazija Goce Delcev Kumanovo
ЗПЗП Козјак 2013 Куманово ќе го одржи и второто предавања на теми: Основи на движење во планина (во зимски и летни услови) Опасности и предизвици на планина Употреба на...   More info

„Бегај еве ја жена ти 2, па не баш“

21 Mar 20:00 - 21:30 21 Mar 20:00 - 21:30 - Kumanovo Kumanovo
Teatar Kumanovo Teatar Kumanovo
Па, не баш! е типична комедија на ситуации градена врз текстуалната предлошка Caught in the Net (Фатен во мрежa) на британскиот мајстор на комедијата Реј Куни. Таа претставува...   More info

Чваркаријада 2018

24 Mar 12:00 - 17:00 24 Mar 12:00 - 17:00 - Kumanovo Kumanovo
Restoran Gracija Restoran Gracija
Почитувани Lions пријатели, Чест ни е по четврт пат да Ве поканиме на нашето хуманитарно дружење Чваркаријада 2018 . Оваа година повторно ќе имаме можност заедно да ги пробаме т   More info

Интрига и љубов

27 Mar 20:00 - 21:30 27 Mar 20:00 - 21:30 - Kumanovo Kumanovo
Teatar Kumanovo Teatar Kumanovo
Режија и адаптација: Љупчо Ѓоргиевски, според мотиви на Фридрих Шилер. Актерска екипа: Нина Максимова, Марко Трајковиќ, Горан Илиќ, Kети Дончевска Илиќ, Јордан Витанов, Антонио...   More info

Gyokko Ryu Kosshijutsu

14 Apr 12:00 - 15 Apr 16:00 14 Apr 12:00 - 15 Apr 16:00 - Kumanovo Kumanovo
Bujinkan Tori-Kumanovo Bujinkan Tori-Kumanovo
  More info

World Congress on Natural Products Chemistry and Research

16 Oct 15:00 - 18 Oct 18:00 16 Oct 15:00 - 18 Oct 18:00 - Kumanovo Kumanovo
Budapest Hungary Budapest Hungary
  More info

Gyokko Ryu II

10 Nov 12:30 10 Nov 12:30 - Kumanovo Kumanovo
RONIN HONBU DOJO RONIN HONBU DOJO
  More info


© 2018 Siguez