Работилница „Од Идеа до Проект“

27 Sep 18:00 - 19:30 27 Sep 18:00 - 19:30 - Bitol Bitol
SFERA Macedonia SFERA Macedonia
Сфера Македонија ве поканува на една интересна работилница од нашиот ЕВС волонтер од Хрватска на тема Идеа до Проект. На работилницата ќе се запознаете со методи и техники како...   More info

Семинар за БЏЏ со Бенедикт Шотофер

22 Oct 12:00 - 16:00 22 Oct 12:00 - 16:00 - Bitol Bitol
Bitol, Bitola, Macedonia Bitol, Bitola, Macedonia
Семинар во НКБ на германскиот мајстор Бенедикт Шотофер или познат како Бен кој е носител на црн појас Џудо ,црн појас БЏЏ ,head coach на Munich MMA која брои преку 200 регистри   More info


© 2017 Siguez