Семинар за БЏЏ со Бенедикт Шотофер

22 Oct 12:00 - 16:00 22 Oct 12:00 - 16:00 - Bitol Bitol
Bitol, Bitola, Macedonia Bitol, Bitola, Macedonia
Семинар во НКБ на германскиот мајстор Бенедикт Шотофер или познат како Бен кој е носител на црн појас Џудо ,црн појас БЏЏ ,head coach на Munich MMA која брои преку 200 регистри   More info


© 2017 Siguez