ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

25 Sep 09:00 - 29 Sep 15:00 25 Sep 09:00 - 29 Sep 15:00 - Bitola Bitola
Bitola Bitola
Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во градот Битола, во периодот о   More info

Macedonia premiere of Operation Wedding at Manaki Brothers icff

26 Sep 18:00 - 19:30 26 Sep 18:00 - 19:30 - Bitola Bitola
Manaki Brothers International Cinematographers' Film Festival Manaki Brothers International Cinematographers' Film Festival
Manaki Brothers International Cinematographers' Film Festival in a Macedonia premiere of Operation Wedding this September! More info TBA Stay tuned, mark going or interested to...   More info

Изложба - Мери Л. Метјус и Американското училиште за девојки во

05 Oct 18:00 - 21:00 05 Oct 18:00 - 21:00 - Bitola Bitola
Музеј Битола Музеј Битола
Изложба Мери Л. Метјус и Американското училиште за девојки во Битола 1888 1920 Место: НУ Завод и Mузеј Битола мала сала Време: 5 октомври 2017 18:00 ч За изложбата Пеги Хенсон...   More info

Ημερήσια εκδρομή στα Μπίτολα

14 Oct 07:00 - 21:00 14 Oct 07:00 - 21:00 - Bitola Bitola
Bitola Bitola
Ημερήσια εκδρομή στα Μπίτολα Ημερομηνία: Σάββατο 14 Οκτωβρίου Αναχώρηση: ΚΤΕΛ Γιαννιτσών (07:00) ΚΤΕΛ Σκύδρας (07:30) ΚΤΕΛ Έδεσσας (07:45) Τιμή Εισιτηρίου: 10€ Πληροφορίε   More info


© 2017 Siguez