Мотивациска Работилница - Со позитивни мисли до подобра реалност

24 Nov 19:00 - 22:00 24 Nov 19:00 - 22:00 - Bitola Bitola
Caffe Milenium Bitola Caffe Milenium Bitola
Почитувани, На ден 24.11.2017 (петок) со почеток од 19ч ќе ја одржам мојата следна Вортекс Мотивациска Работилница во Битола, под наслов ,,Со позитивни мисли до подобра реалнос   More info


© 2017 Siguez