Пречек на 6000 исселени делчевчани

14 Oct 19:00 - 16 Oct 10:00 14 Oct 19:00 - 16 Oct 10:00 - Delcevo Delcevo
Delcevo Delcevo
По падот на режимот и враќање на слободата и животот во Македонија, се очекува враќање на сите 6000 исселени делчевчани во родниот град. За таа цел организираме достоен пречек, со...   More info


© 2017 Siguez