Дойранско езеро, Македония

10 Jun 06:00 - 22:00 10 Jun 06:00 - 22:00 - Dojran Dojran
Doiran Lake Doiran Lake
Бус Перник Ви кани на еднодневна екскурзия до Дойранското езеро, Македония. Дойранското езеро е една от най красивите местности в Македония, съчетаващи езерен, културен и а   More info

Д Фестивал 2018

06 Jul 12:00 - 09 Jul 04:00 06 Jul 12:00 - 09 Jul 04:00 - Dojran Dojran
Dojran Dojran
Д ФЕСТИВАЛ 2018 Од 6-ти до 8-ми јули, во Дојран Три дена резервирани за фестивалската слобода, илјадници пријатели, 100 изведувачи и гости, 4 бини, камп и еден куп случувања...   More info


© 2018 Siguez