VIII коло - Извидничка лига 2018

07 Sep 14:00 - 09 Sep 17:00 07 Sep 14:00 - 09 Sep 17:00 - Golozinci Golozinci
Golozinci, Čaška, Macedonia Golozinci, Čaška, Macedonia
Место на одржување: Голозинци, Велес Организатор: И. О. Димитар Влахов Датум на одржување: 07.09.2018 09.09.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од Пропозиции...   More info


© 2018 Siguez