VII коло - Извидничка лига 2018

24 Aug 14:00 - 26 Aug 17:00 24 Aug 14:00 - 26 Aug 17:00 - Govrlevo Govrlevo
Govrlevo Govrlevo
Место на одржување: Говрлево, Скопје Организатор: И. О. Методи Митевски Брицо Датум на одржување: 24.08.2018 26.08.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од П   More info


© 2018 Siguez