V Climbing meeting-Kadina cave

18 Mar 10:00 - 18:00 18 Mar 10:00 - 18:00 - Gumalevo Gumalevo
Gumalevo, Zelenikovo, Macedonia Gumalevo, Zelenikovo, Macedonia
Спортско Качувачкиот клуб Екстрем од Скопје, Ве поканува на 5от Пролетен качувачки собир на Кадина карпа. Секоја година со качување ја дочекуваме пролетта на спортско качувачките...   More info


© 2018 Siguez