Кмф Црна Река - Кмф Овче Поле

25 Mar 20:00 - 21:30 25 Mar 20:00 - 21:30 - Kavadarci Kavadarci
"Jasmin" Sports Hall - Kavadarci "Jasmin" Sports Hall - Kavadarci
Втора Футсал Лига 19...   More info

Кавадаречки ноќен полумаратон 2018

09 Jun 19:00 - 22:00 09 Jun 19:00 - 22:00 - Kavadarci Kavadarci
Kavadarci Kavadarci
Меридијан Атлетик Кавадарци и Општина Кавадарци Ве покануваат на првата ноќна градска трка по улиците во Кавадарци, во три категории: 5 км 10 км 21,097 км-полумаратон Повеќе...   More info


© 2018 Siguez