Anatomy Trains in Structure & Function Budapest Hungary

28 Sep 09:00 - 01 Oct 17:30 28 Sep 09:00 - 01 Oct 17:30 - Kumanovo Kumanovo
Budapest Hungary Budapest Hungary
Speaker: Ari-Pekka Lindberg Date: 28/29/30 September & 01October 2017 Venue: TBC City: Budapest Country: Hungary Price: €580 Contact: Ivan Szilagyi or Viola Varga...   More info

Natasa Bekvalac @Summer Club Space

29 Sep 23:00 - 30 Sep 04:00 29 Sep 23:00 - 30 Sep 04:00 - Kumanovo Kumanovo
Summer Club Space Kumanovo Summer Club Space Kumanovo
Огромна чест и задоволство ни е да ви го најавиме спектакуларниот концерт на балканската мега ѕвезда Наташа Беквалац !!! Влез 200 денари. Инфoрмации и резервации: Филип Атанасов...   More info

Car Show No 3

01 Oct 11:00 - 23:00 01 Oct 11:00 - 23:00 - Kumanovo Kumanovo
Sportski Aerodrom Adzi Tepe - Kumanovo Sportski Aerodrom Adzi Tepe - Kumanovo
Сите кои сакаат да се пријават за учество на изложбата може да не контактираат во порака на страната Car Club Kumanovo со оставање на основни податоци од возилото марка , модел,   More info

CECA - 6ti Oktomvri Sportska Sala Kumanovo

06 Oct 20:00 - 07 Oct 00:00 06 Oct 20:00 - 07 Oct 00:00 - Kumanovo Kumanovo
Спортска Сала Куманово Спортска Сала Куманово
Ви го најавуваме најголемиот и најспектакуларниот концерт до сега во Куманово. За прв пат кај нас мега популарната балканска ѕвезда која ги руши рекордите на посетеност на сите...   More info

Born 2 Run: Macedonia - Kumanovo Edition

07 Oct 09:00 - 13:00 07 Oct 09:00 - 13:00 - Kumanovo Kumanovo
Kumanovo Kumanovo
Born 2 Run: Maqedoni Kumanovë është maratona e tretë nga tre maratonat e planifikuara që do të mbahen në Maqedoninë verilindore. Maratona do të jetë në dy pjesë, njëra 10KM dhe...   More info

World Congress on Natural Products Chemistry and Research

16 Oct 15:00 - 18 Oct 18:00 16 Oct 15:00 - 18 Oct 18:00 - Kumanovo Kumanovo
Budapest Hungary Budapest Hungary
  More info

Koto Ryu (II)

11 Nov 12:00 - 12 Nov 17:00 11 Nov 12:00 - 12 Nov 17:00 - Kumanovo Kumanovo
Bujinkan Tori-Kumanovo Bujinkan Tori-Kumanovo
Koto Ryu (II...   More info


© 2017 Siguez