Past Events

Отворање на нова Топ Шоп продавница во Куманово

11 Apr 09:00 - 21:00 11 Apr 09:00 - 21:00 - Kumanovo Kumanovo
Kumanovo Kumanovo
Ве покануваме на отворањето на новата продавница во Куманово на ул. Трета Македонска Ударна Бригада бр.45, кај Рамстор! Ви подготвивме одлични попусти и подароци, како и цело   More info

„Бегај еве ја жена ти 2, па не баш“

11 Apr 20:00 - 21:30 11 Apr 20:00 - 21:30 - Kumanovo Kumanovo
Teatar Kumanovo Teatar Kumanovo
Па, не баш! е типична комедија на ситуации градена врз текстуалната предлошка Caught in the Net (Фатен во мрежa) на британскиот мајстор на комедијата Реј Куни. Таа претставува...   More info

Gyokko Ryu Kosshijutsu

14 Apr 12:00 - 15 Apr 16:00 14 Apr 12:00 - 15 Apr 16:00 - Kumanovo Kumanovo
Bujinkan Tori-Kumanovo Bujinkan Tori-Kumanovo
  More info

Хуманитарен настан - „Со спорт против зависности кај младите“

14 Apr 12:00 - 17:00 14 Apr 12:00 - 17:00 - Kumanovo Kumanovo
Sou" Pero Nakov" Kumanovo Sou" Pero Nakov" Kumanovo
Почитувани! Повелете на хуманитарниот турнир во кошарка огранизиран од младите и неуморни Волонтери на Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Куманово. Овој...   More info


© 2018 Siguez