Car Show No 3

01 Oct 11:00 - 23:00 01 Oct 11:00 - 23:00 - Kumanovo Kumanovo
Sportski Aerodrom Adzi Tepe - Kumanovo Sportski Aerodrom Adzi Tepe - Kumanovo
Сите кои сакаат да се пријават за учество на изложбата може да не контактираат во порака на страната Car Club Kumanovo со оставање на основни податоци од возилото марка , модел,   More info


© 2017 Siguez