„Бегај еве ја жена ти 2- па не баш“

12 Dec 20:00 - 22:00 12 Dec 20:00 - 22:00 - Kumanovo Kumanovo
Teatar Kumanovo Teatar Kumanovo
Режија: Коле Ангеловски Актерска екипа: Горан Илиќ, Дубравка Киселички, Владо Дојчиноски, Кети Дончевска Илиќ, Александра Михајловска, Илија Струмениковски к.г., Давид Илиќ к.г...   More info

„На погрешно место во погрешно време“

13 Dec 20:00 - 14 Dec 21:30 13 Dec 20:00 - 14 Dec 21:30 - Kumanovo Kumanovo
Teatar Kumanovo Teatar Kumanovo
Режија: Мирослав Петковиќ, според текст на Франсис Вебер Актерска екипа: Марко Трајковиќ, Чедомир Митевски, Владо Дојчиновски, Александра Михајловска, Мишо Димитриевски, Антонио...   More info


© 2017 Siguez