Zoster - True Sound of Kamenica Festival

Zoster - True Sound of Kamenica Festival11 Aug 20:00 - 12 Aug 04:00 - Makedonska Kamenica
True Sound Of Kamenica Festival

Route

Три години подоцна и со уште повеќе енергија Zoster се враќаат во Македонска Каменица!
Бендот чии live настапи се доведени до перфекција доаѓа на True Sound of Kamenica Festival 4 и од нашата фестивалска сцена уште еднаш ќе испратиме порака дека се потребни силни општествени промени. Ќе испратиме пораки за поголема толеранција, мир, прогрес, афирмација, љубов и едукација.
На 11-ти август, Македонска Каменица повторно ќе звучи фино и на вистински начин ќе промовираме вистински вредности и урбана култура.
Резервирајте си го датумот! Zoster сега, па којзнае кога!* наскоро ќе бидат објавени сите детали за продажба на влезници


Past Events

K(urban) FEST PROMO

26 May 20:00 - 23:00 26 May 20:00 - 23:00 - Makedonska Kamenica Makedonska Kamenica
True Sound Of Kamenica Festival True Sound Of Kamenica Festival
На 26-ти мај во Македонска Каменица, во организација на asgard.mk, а како дел од True Sound of Kamenica, ќе се оддржи првиот промотивен настан за музичкиот фестивал (K)URBAN FEST...   More info

True Sound of Kamenica Promo

23 Jun 20:00 - 25 Jun 04:00 23 Jun 20:00 - 25 Jun 04:00 - Makedonska Kamenica Makedonska Kamenica
True Sound Of Kamenica Festival True Sound Of Kamenica Festival
  More info

Kultur Shock - True Sound of Kamenica Festival

23 Jun 22:00 - 24 Jun 04:00 23 Jun 22:00 - 24 Jun 04:00 - Makedonska Kamenica Makedonska Kamenica
True Sound Of Kamenica Festival True Sound Of Kamenica Festival
На 23-ти јуни, од Сиетл (САД) во Македонска Каменица пристигнува култниот џипси панк бенд Kultur Shock. Бендот е првокласна фестивалска атракција која ги има поминато сите...   More info

Europ'Raid 2018 vo Makedonska Kamenica

09 Aug 15:00 - 10 Aug 06:00 09 Aug 15:00 - 10 Aug 06:00 - Makedonska Kamenica Makedonska Kamenica
True Sound Of Kamenica Festival True Sound Of Kamenica Festival
Популарната француска иницијатива Europ’Raid по вторпат ја стави Македонска Каменица на својата мапа. Учесниците на најголемата европска рели авантура и во текот на 2018 година ќе...   More info


© 2018 Siguez