Костенијада 2017

24 Nov 11:00 - 15:00 24 Nov 11:00 - 15:00 - Makedonski Brod Makedonski Brod
Дом На Култура М.Брод Дом На Култура М.Брод
Костенијада 2017 Почитувани. Ве известуваме дека манифестацијата Костенијада 2017 која е 10-та по ред ќе се одржи на 24.11.2017 (Петок) на градскиот плоштад во Македонски Бро   More info


© 2017 Siguez