IX коло - Извидничка лига 2018

28 Sep 14:00 - 30 Sep 17:00 28 Sep 14:00 - 30 Sep 17:00 - Mala Reka Mala Reka
Mala Reka, Studeničani, Macedonia Mala Reka, Studeničani, Macedonia
Место на одржување: Мала Река, Китка Организатор: Прв скопски извиднички одред Датум на одржување: 28.09.2018 30.09.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од П   More info


© 2018 Siguez