Семинар за RH Macedonian Ninjutsu

15 Dec 17:00 - 17 Dec 17:00 15 Dec 17:00 - 17 Dec 17:00 - Maloviste Maloviste
Maloviste, Resen, Macedonia Maloviste, Resen, Macedonia
Семинар во организација на Нинџуцу клуб Битола со цел запознавање теоретски и практично со системот што се тренира во НКБ.Тренинзи, дружење,ноќни разговори покрај оган на тема бо   More info


© 2017 Siguez