Со Срце за Зелено Маврово

02 Dec 23:00 - 03 Dec 02:00 02 Dec 23:00 - 03 Dec 02:00 - Mavrovi Anovi Mavrovi Anovi
Национален Парк Маврово Национален Парк Маврово
СО СРЦЕ ЗА ЗЕЛЕНО МАВРОВО Почитувани љубители на природата, ајде да се здружиме сите заедно и да го исчистиме нашето Маврово од несовесното фрлање на отпад. Go Green-Биди Зелен...   More info


© 2017 Siguez