Јога на Планина

08 Dec 12:00 - 10 Dec 16:00 08 Dec 12:00 - 10 Dec 16:00 - Mavrovo Mavrovo
Mavrovo, Mavrovi Anovi, Macedonia Mavrovo, Mavrovi Anovi, Macedonia
Јога на Бистра планина ! Продолжен викенд во ДЕКЕМВРИ За 2 ноќевања со доручек и учество на работилниците цената е 2610 мкд за уплати до 16.11.2017 (2.900 е вкупна цена) За 3...   More info


© 2017 Siguez