Mavrovo Maximum Adventure

08 Jun 10:00 - 10 Jun 18:00 08 Jun 10:00 - 10 Jun 18:00 - Mavrovo Mavrovo
Mavrovo Maximum Adventure Mavrovo Maximum Adventure
Ски центарот Заре Лазаревски од Маврово оваа година по 5ти пат го организира еден од најпредизвикувачкиот аматерски спортски настан Mavrovo Maximum Adventure . Овој настан е...   More info


© 2018 Siguez