Научна конференција на млади правници и практичари

29 Sep 14:00 - 01 Oct 17:00 29 Sep 14:00 - 01 Oct 17:00 - Negotino Negotino
Hotel Park Negotino Hotel Park Negotino
Почитувани, Iuridica Prima Ве поканува да учествувате на научна конференција на млади правници и практичари на тема: DE LEGE FERENDA: Правото и неговата примена какви би требало   More info


© 2017 Siguez