ЈАС МОЖАМ - Мотивациски Семинар со Снежана Билко

10 Mar 18:00 - 22:00 10 Mar 18:00 - 22:00 - Ohrid Ohrid
Caffe Milenium Bitola Caffe Milenium Bitola
Мотивациски Семинар со СНЕЖАНА БИЛКО во Битола ,,ЈАС МОЖАМ,, Почитувани, Ве поканувам на мојот следен мотивациски семинар под наслов ,,ЈАС МОЖАМ,, на 10.03.2018 во ,,Хотел...   More info


© 2018 Siguez