Hotel Sileks 4* / 270 € cifti, 2 Netë (M+D)

31 Dec 14:00 - 02 Jan 10:00 31 Dec 14:00 - 02 Jan 10:00 - Ohrid Ohrid
Hotel Sileks Hotel Sileks
Hotel Sileks 4 270 € cifti, 2 Netë (M D) Në cmim përfshihet: -Fjetja, mengjesi dhe darka. -TVSH dhe taksa lokale. -Darka gala e Vitit te Ri me muzike. Për më shumë informacion...   More info


© 2017 Siguez