Autumn Hike 2017

03 Nov 18:00 - 05 Nov 13:00 03 Nov 18:00 - 05 Nov 13:00 - Papradiste Papradiste
Papradiste, Bogomila, Macedonia Papradiste, Bogomila, Macedonia
Драги извидници, ни претставува огромна радост да ви го најавиме Есенскиот хајк 2017. Конечно после летниот камп ќе се собереме повторно заедно од повеќе краеви на Македонија да...   More info


© 2017 Siguez