X коло - Извидничка лига 2018 ДИОН

11 Oct 14:00 - 14 Oct 17:00 11 Oct 14:00 - 14 Oct 17:00 - Pelince Pelince
Pelince, Staro Nagoričane, Macedonia Pelince, Staro Nagoričane, Macedonia
Место на одржување: Пелинце, Куманово Организатор: И. О. Скаут Датум на одржување: 11.10.2018 14.10.2018 Правила: За ова коло важат начелата и правилата од Пропозиции за изви   More info


© 2018 Siguez