Театарскa Вечер 2017 Прилеп

15 Dec 20:00 - 22:00 15 Dec 20:00 - 22:00 - Prilep Prilep
Dom na kulturata Marko Cepenkov Dom na kulturata Marko Cepenkov
Со цел да се развие културно-уметничкиот живот кај младите луѓе и негување на театарот во Прилеп, Училишната организација од СОУ Ѓорче Петров Прилеп, втора година по ред, со подд   More info

Маша и Медо - 17. декември 2017, Прилеп, Дом на Култура

17 Dec 12:00 - 13:00 17 Dec 12:00 - 13:00 - Prilep Prilep
Dom na kulturata Marko Cepenkov Dom na kulturata Marko Cepenkov
Спектакуларната детска руска претстава Маша и Медо заедно со Дедо Мраз во Прилеп! Публиката ќе има можност да ја види спектакуларната детска претстава, направена по истоимениот ц   More info


© 2017 Siguez