Работилница со Моханџи (15-18 јуни 2018)

15 Jun 18:00 - 18 Jun 14:00 15 Jun 18:00 - 18 Jun 14:00 - Ratevo Ratevo
Aurora Resort & Spa Aurora Resort & Spa
Драги Пријатели, Со огромно задоволство ве покануваме на Работилница со Моханџи којa ќе се одржи во Ресорт и Спа АУРОРА во близина на Берово, а лоциран во преубавите Малешевски...   More info


© 2018 Siguez