Past Events

Seiki Shiatsu - Семинар со Сенсеи Цвика Калисар!

22 Jun 10:00 - 24 Jun 18:00 22 Jun 10:00 - 24 Jun 18:00 - Skopje Skopje
108 Yoga House 108 Yoga House
Тридневен Seiki Shiatsu семинар со Сенсеи Цвика Калисар! Учесниците кои ќе се регистрираат до 1 јуни добиваат попуст од 30 евра! По завршувањето на семинарот се доделува сер   More info


© 2018 Siguez