Klub Libri 17- Kur Qau Niçja

16 Dec 18:00 - 20:30 16 Dec 18:00 - 20:30 - Skopje Skopje
Akropoli i Ri - Shkup Akropoli i Ri - Shkup
KLUBI I LIBRIT 17 Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri-Shkup'' zhvillon takimin e radhës të Klubit të Librit ditën e shtunë, më datë 16 Dhjetor në orën 18:00.Vepra që...   More info


© 2017 Siguez