Past Events

Обукa за мотивациски говорници и лични тренери

14 Apr 10:00 - 15 Apr 18:00 14 Apr 10:00 - 15 Apr 18:00 - Skopje Skopje
Ars Lucida - Coaching & Training Ars Lucida - Coaching & Training
Модул 6 од циклусот на Обуки за мотивациони говорници и лични тренери. Би сакале ли да помагате на останатите луѓе да се спознаат себеси и да им помогнете како би ја пронашле...   More info


© 2018 Siguez