Past Events

Програма на среќата во Скопје - Happiness Program

13 Apr 18:00 - 15 Apr 14:00 13 Apr 18:00 - 15 Apr 14:00 - Skopje Skopje
Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar
Бран на среќата во Скопје за повеќе информации кликни на следниот линк: Bit.ly/joinhappiness Драги пријатели, Истражувањето покажало дека постојат два вида среќа: таа што се...   More info

Пулсова дијагностика со Д-р Авишек Мишра од Индија

08 May 11:00 - 13 May 20:00 08 May 11:00 - 13 May 20:00 - Skopje Skopje
Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar
-Дали знаете дека Ајурведата ги има одговорите за сите болести? -Дали би сакале за 3 минути да ги дознаете сите болести во своето тело за кои не знаете дека постојат? -Како се...   More info


© 2018 Siguez