Јога семинар со Александра Грујовиќ

02 Feb 18:00 - 04 Feb 00:00 02 Feb 18:00 - 04 Feb 00:00 - Skopje Skopje
Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar
Често луѓето ја поврзуваат јогата само со физички вежби, но во неа има многу повеќе. SriSriYoga не само што ја подобрува вашата флексибилност, сила и здравје, исто така ја про   More info

Јога за деца - #Yogazadeca

06 Feb 18:00 - 28 Jun 19:00 06 Feb 18:00 - 28 Jun 19:00 - Skopje Skopje
Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar
Јога за деца и креативни работилници Од 1 февруари вклучете го вашето дете во часовите по јога и креативните работилници. Часовите изобилуват со игри, забава и дружење, а бенефити   More info

Пулсова дијагностика со Д-р Анил Ракеш од Индија

08 Feb 17:00 - 13 Feb 13:00 08 Feb 17:00 - 13 Feb 13:00 - Skopje Skopje
Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar
-Дали знаете дека Ајурведата ги има одговорите за сите болести? -Дали би сакале за 3 минути да ги дознаете сите болести во своето тело за кои не знаете дека постојат? -Како се...   More info

Развој на вештини за раскинување од врските кои не ограничуваат

18 Feb 15:00 - 20:00 18 Feb 15:00 - 20:00 - Skopje Skopje
Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar
Работилница за развој на личните потеницијали преку одврзување од врските кои не ограничуваат и врзуваат, по методот на Филис Кристал Филис Кристал (1914-2016). е психотерапев   More info


© 2018 Siguez