Past Events

Beatrix Dance League No.4

11 Nov 10:00 - 20 Nov 12:00 11 Nov 10:00 - 20 Nov 12:00 - Skopje Skopje
Beatrix Crew Beatrix Crew
HELLO WORLD! We are more than happy to announce the 4th Edition of our project Beatrix Dance League which includes dance intensive workshops and events promoting urban culture...   More info

Beat Making Battle / Beatrix Dance League 4

16 Nov 21:00 - 23:50 16 Nov 21:00 - 23:50 - Skopje Skopje
Beatrix Crew Beatrix Crew
Во склоп на овогодинешното четврто издание на проектот Beatrix Dance League No.4, ќе го повториме еден од омилените настани на публиката лани. Beat Making Battle е концепт кој се...   More info

BDL 4 - All Styles Battle

18 Nov 21:00 - 19 Nov 12:00 18 Nov 21:00 - 19 Nov 12:00 - Skopje Skopje
Beatrix Crew Beatrix Crew
Дами и господа! 18 НОЕМВРИ All Styles Battle 1 vs. 1 & 2 vs. 2 Со едни од најдобрите танчери и судии во светот: UKAY (Германија) 2 пати победник на најголемиот натпревар за ф   More info


© 2017 Siguez