Смеа јога – искуство што го менува животот

03 Nov 18:00 - 20:00 03 Nov 18:00 - 20:00 - Skopje Skopje
Body Leaders Body Leaders
Дозволете си вечер исполнета со смеа! Дојдете и научете нешто повеќе за искуството што го менува животот! Laughter Yoga ह स य य ग Hasya yoga енергија за емотивниот дел на...   More info

Обука за Смеа јога лидери

04 Nov 10:00 - 05 Nov 16:00 04 Nov 10:00 - 05 Nov 16:00 - Skopje Skopje
Body Leaders Body Leaders
Сакате ли да станете професионалец на моментално најбараната професија во светот и да се придружете на професионалниот тим на смеа јога лидери во Македонија и регионот? Сакате ли   More info

Работилница за смеа јога и емоционална интелигенција

05 Nov 18:00 - 20:00 05 Nov 18:00 - 20:00 - Skopje Skopje
Body Leaders Body Leaders
Дали посакувате да бидете во баланс со своите чувства и чувствата на оние околу вас? Дали сакате да изградите подобри односи? Или да работите на сопствениот развој и развојот на д   More info


© 2017 Siguez