Kraftwerk Skopje Εκδρομή με το www.dailytrips.gr

27 Feb 11:00 - 23:59 27 Feb 11:00 - 23:59 - Skopje Skopje
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Εκδρομή για την συναυλία των KRAFTWERK Σκόπια 27 Φλεβάρη Live 27/02/18 ARENA BORIS TRAJKOVSKI Το dailytrips.gr διοργανώνει εκδρομή μεταφορά με πούλμαν στην συναυλία των Kraftwerk...   More info

Εκδρομη Με Rock Tours Για Toto Στα Σκοπια Στις 05/03/18

05 Mar 09:00 - 06 Mar 06:00 05 Mar 09:00 - 06 Mar 06:00 - Skopje Skopje
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Tο Rock Tours διοργανωνει εκδρομη στα Σκοπια για την συναυλία των Toto που θα πραγματοποιηθεί στο Boris Trajkovski Sports Center στις 05/03/18 Το ΚΟΣΤΟΣ μεταφοράς & εισιτηρίου...   More info

Toto Skopje Εκδρομή με το dailytrips.gr

05 Mar 11:00 - 23:59 05 Mar 11:00 - 23:59 - Skopje Skopje
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
Εκδρομή για την συναυλία των TOTO Σκόπια 5 Μαρτίου Live 05/03/18 ARENA BORIS TRAJKOVSKI Το dailytrips.gr διοργανώνει εκδρομή μεταφορά με πούλμαν στην συναυλία των Toto που θα   More info

ТОТО во Скопје/ 05 март/ ВИП Арена

05 Mar 20:30 - 23:00 05 Mar 20:30 - 23:00 - Skopje Skopje
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
ЛЕГЕНДАРНИТЕ ТОТО ЗА ПРВ ПАТ ДОАЃААТ ВО СКОПЈЕ! Драги пријатели, Со огромно задоволство сакаме да ве информираме дека еден од најголемите американски бендови на сите времиња-ТОТО...   More info

PRTI BEE GEE во Скопје!

09 Mar 20:00 - 23:30 09 Mar 20:00 - 23:30 - Skopje Skopje
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
На ваше барање SUN Production продолжува со промовирање на ексклузивни настани со квалитетна урбана и прогресивна музика и гостување на предводниците во стиловите кои се поле на...   More info

Rag`n`Bone MAN во Скопје @11.05.2018

11 May 21:00 - 23:00 11 May 21:00 - 23:00 - Skopje Skopje
Boris Trajkovski Sports Center Boris Trajkovski Sports Center
RAG`N`BONE MAN ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!!! Почитувани пријатели, Огромно задоволство ни е да ви најавиме дека една од најактуелните светски ѕвезди во моментов, еден од највозбудливите и...   More info


© 2018 Siguez