Past Events

Средба со жени претприемачки

15 Sep 12:00 - 14:30 15 Sep 12:00 - 14:30 - Skopje Skopje
CEED Hub Skopje CEED Hub Skopje
CEED Hub Skopje во соработка со IME (Increasing Market Employability) организираат средба за сите сегашни и идни жени претприемачки со цел да се запознаат со можностите кои се ну   More info

EQ Café – Поврзување со Доверба

20 Sep 12:00 - 14:00 20 Sep 12:00 - 14:00 - Skopje Skopje
CEED Hub Skopje CEED Hub Skopje
EQ Café Поврзување со Доверба Во соработка со CEED Business Club, CEED Business Hub Што е Доверба и зошто е толку важна? Како ја проценувате довербата и како ја зголемувате...   More info


© 2017 Siguez