Past Events

Подготви се за љубовен состанок со бесплатна шминка од AVON

14 Feb 19:00 - 21:30 14 Feb 19:00 - 21:30 - Skopje Skopje
Cineplexx MK Cineplexx MK
Повели во фоајето на киното Cineplexx и препушти се на атмосферата! Нашиот професионален шминкер ќе те нашминка бесплатно со шминки од AVON за твојот љубовен состанок за денот на...   More info

Black Panther претпремиера | Cineplexx

14 Feb 19:00 - 22:00 14 Feb 19:00 - 22:00 - Skopje Skopje
Cineplexx MK Cineplexx MK
Јунак. Легенда. Крал. Црниот Пантер. Неговата одлука ќе одреди што ќе се случи во остатокот од светот. Запознајте го марвеловиот јунак на претпремиерната проекција во Cineplexx...   More info

Red Bull Can You Make It? 2018

19 Feb 19:00 - 21:00 19 Feb 19:00 - 21:00 - Skopje Skopje
Cineplexx MK Cineplexx MK
200 студенстски тимови од 60 држави ширум светот ќе имаат седум дена да патуваат низ Европа користејќи Red Bull лименки како единствена валута. Ова е патување исполнето со аванту   More info


© 2018 Siguez