Past Events

Работилница за деца: Глазирање со „Керакамика“

12 Nov 11:00 - 15:00 12 Nov 11:00 - 15:00 - Skopje Skopje
Concept 37 Concept 37
/Concept 37 во соработка со Paratissima Skopje организираат работилница за најмалите уметници. Твориме на тема Животни , а работилницата ја води студиото за керамика Kerakamika...   More info

Ex Parte Hominis - вајарска изложба од Дона Урдинов

17 Nov 20:00 - 24 Nov 20:00 17 Nov 20:00 - 24 Nov 20:00 - Skopje Skopje
Concept 37 Concept 37
/Concept 37 во соработка со Paratissima Skopje ве поканува на вајрската изложба Ex Parte Hominis од нашата уметница Дона Урдинов. Кратка биографија: Дона Урдинов е вајар и 3д ка   More info


© 2017 Siguez