Past Events

Affinity Roadmaps Workshop

13 Apr 12:00 - 16:00 13 Apr 12:00 - 16:00 - Skopje Skopje
Creative Hub Creative Hub
Adobe повеќе не е единствениот играч во светски рамки. Се појавија New kids on the Block кои решија да го симнат од тронот овој Голијат и да донесат едно освежување во светот на г   More info

UX I UI Design Workshop

14 Apr 12:00 - 16:00 14 Apr 12:00 - 16:00 - Skopje Skopje
Creative Hub Creative Hub
Creative Hub организира 4 часовен UX I UI Workshop во сабота на 14 април од 12:00 до 16:00 за сите графичари кои сакаат да се развијат во областа на дизајнот на мобилни апликации...   More info

Workshop: Научи сам како да едитираш книга

20 Apr 12:00 - 16:00 20 Apr 12:00 - 16:00 - Skopje Skopje
Creative Hub Creative Hub
Creative Hub организира 8 часовен Workshop на 20 и 21 април (петок и сабота), за сите кои сакаат да подготват печатен материјал. Курсот ќе ве воведе од нула до припрема за печа   More info

Workshop со Ind.o.g: Како професионално да дизајнираш флаер?

21 Apr 12:00 - 16:00 21 Apr 12:00 - 16:00 - Skopje Skopje
Creative Hub Creative Hub
На 21 април, сабота Creative Hub заедно со Горан Костовски (ind.o.g) ветеранот на илустрацијата и дизајнот во Македонија познат под неговиот бренд Celebrate Life, организира 4...   More info


© 2018 Siguez