Новогодишен викенд во Дистрикт бар и ресторан!

29 Dec 14:00 - 01 Jan 03:00 29 Dec 14:00 - 01 Jan 03:00 - Skopje Skopje
Distrikt Bar & Kitchen Distrikt Bar & Kitchen
Три дена Новогодишна Дистрикт магија! Day and Night parties на 29ти, 30ти и 31ви Декември! 29ти Декември-Последна афтер ворк забава за 2017 година! Забавата започнува со ДЈ Флуде   More info


© 2017 Siguez