Past Events

На кафе со AIESEC

13 Feb 10:00 - 14 Feb 15:00 13 Feb 10:00 - 14 Feb 15:00 - Skopje Skopje
Ekonomski Fakultet - Skopje, Univerzitet "Sv. Kiril i Metodij" Ekonomski Fakultet - Skopje, Univerzitet "Sv. Kiril i Metodij"
Сакаш да бидеш дел од најголемата младинска организација во светот, достапна во преку 127 земји и територии? Да стекнеш практични вештини кои ниту еден факултет нема да ги замени...   More info


© 2018 Siguez