Past Events

Тренинг обуки и подготовка на апликации за Horizon 2020

15 Sep 10:00 - 16 Sep 16:00 15 Sep 10:00 - 16 Sep 16:00 - Skopje Skopje
Emkice Innovation Center & MBAN - Macedonian Business Angels Network Emkice Innovation Center & MBAN - Macedonian Business Angels Network
Ви ги најавуваме серијата тренинг-обуки за (Horizon 2020) чии повици за 2018 год ќе бидат објавени набргу, а имате можност за апликација Октомври, Ноември и Декември 2017г. Овие...   More info

Тренинг обуки за Erasmus 13 19/26/27 Септември 2017

19 Sep 09:00 - 26 Sep 16:00 19 Sep 09:00 - 26 Sep 16:00 - Skopje Skopje
Emkice Innovation Center & MBAN - Macedonian Business Angels Network Emkice Innovation Center & MBAN - Macedonian Business Angels Network
Ви ги најавуваме серијата тренинг-обуки за (Erasmus ) чии повици за 2018 год ќе бидат објавени набргу, а имате можност за апликација на 4ти Октомври 2017г. Овие обуки ќе ви понуда   More info


© 2017 Siguez