Claro Intelecto [live] во Епицентар

02 Mar 23:59 - 03 Mar 05:00 02 Mar 23:59 - 03 Mar 05:00 - Skopje Skopje
Epicentar Epicentar
Наша голема чест и задоволство е да ја најавиме соработкатата помеѓу Desonanz Festival и Epicentar која за првпат пред скопската публика го носи настапот во живо на Claro...   More info


© 2018 Siguez