Едукативен семинар пристап до генерација Z и генерација ALPHA

14 Oct 09:00 - 15:00 14 Oct 09:00 - 15:00 - Skopje Skopje
Faculty of Philosophy - Skopje Faculty of Philosophy - Skopje
Почитувани, Здружението за дислексија АЈНШТАЈН во соработка со Здружението Brain Genius Kids ја имаат честа да ве поканат на првиот едукативен семинар пристап до генерација Z и...   More info


© 2017 Siguez