Past Events

Пролетeн бивак

28 Apr 10:00 - 01 May 13:00 28 Apr 10:00 - 01 May 13:00 - Skopje Skopje
First Scout Unit of Skopje, Macedonia First Scout Unit of Skopje, Macedonia
Пролетниот извиднички бивак, оваа година ќе го правиме во Мала Река Шумско домче во период од 28 април до 01 мај. Темите на бивакот ќе бидат: -Пионерство -Живот во природа -Гра   More info


© 2019 Siguez