Past Events

Петок со Сани и Иво

09 Feb 20:00 - 10 Feb 00:00 09 Feb 20:00 - 10 Feb 00:00 - Skopje Skopje
Gostilnica La Tana Gostilnica La Tana
Единствената Сани на ваше барање...резервации 078 200...   More info

Валентајн во Ла тана со Фортуна бенд

14 Feb 20:00 - 15 Feb 00:00 14 Feb 20:00 - 15 Feb 00:00 - Skopje Skopje
Gostilnica La Tana Gostilnica La Tana
За сите кои слават Валентајн или Св. Трифун ...Фортуна бенд само за вас...резервации на 078 200...   More info

Петок со Сани и Иво

16 Feb 20:00 - 17 Feb 01:00 16 Feb 20:00 - 17 Feb 01:00 - Skopje Skopje
Gostilnica La Tana Gostilnica La Tana
најдобрата забава во градот..резервирајте веднаш...078 200...   More info


© 2018 Siguez