Седенка во Градска кафеана Фурна

21 Jan 21:00 - 23:59 21 Jan 21:00 - 23:59 - Skopje Skopje
Gradska Kafeana Furna Gradska Kafeana Furna
СЕДЕНКА во Градска Кафеана Фурна. Уживајте во прекрасна македонска етно музика! Од 21 часот, во најубавото место во градот! За резервации 389 78 255...   More info


© 2018 Siguez